Personbil

Hold i klasse:

Der kører teorihold til personbil tirsdage og onsdage kl. 16-19. Teoriforløbet er komprimeret og varer derfor lidt kun over 2 måneder, hvor der er undervisning enten tirsdag eller onsdag alt efter hvilket hold man starter på.

Der er teoriundervisning i alt 10 gange, hvor det er obligatorisk at møde op.

Herudover skal der køres på manøvrebane, kørsel på vej og glatbane. Lovens krav til erhvervelse af kørekort til personbil er 29 lektioner teori, 4 lektioner på manøvrebane, 16 lektioner på vej og 4 lektioner på glatbane. Herudover kan der forekomme ekstra undervisning, såfremt dette skønnes nødvendigt.

Teoriundervisningen foregår det meste af tiden som klasseundervisning, men suppleres også med teori på computer, hvor dette passer sammen.

Holdstørrelsen er lille, hvor der er plads til det enkelte behov, der er som regel max. 10-12 elever på et hold, der kan dog forekomme enkelte hold med 15 elever på. Med dette komprimerede forløb har du kørekort i hånden på 2,5-3,5 måned såfremt begge prøver bestås første gang og alt efter ventetid hos politiet på prøverne.

Lynhold:

Hvis du ønsker et komprimeret forløb, hvor du kan få kørekort på kort tid, skal du vælge kørekortet på lynhold. Her kræver det at man har meget tid, da forløbet varer cirka en måned, hvor der er undervisning i cirka 37 timer, dvs. cirka 10 timer om ugen. Det kræver selvsagt, at man har tiden til dette forløb. Undervisningen ligger primært i dagtimerne, det kræver derfor også man har tid til undervisning der.

Tilmed dig ved at trykke her.